Tárkonyos-kakukkfüves csirkecombok, újburgonyával, cukkinivel és gombával
Hozzávalók:
3 nagy csirkecomb
só, bors
kakukkfű, tárkony
70 dkg újburgonya
1 közepes cukkini
4 fej gomba
1 fej vöröshagyma
1/2 citrom
1 dl száraz fehérbors
2 evőkanál olívaolaj
Elkészítés:
A burgonyát mossuk meg alaposan. A cukkinit szeleteljük vastagabb karikákra. A gombát és a vöröshagymát pucoljuk meg, vágjuk négy részre. A vöröshagymát lehet kisebb cikkekre is.
Tegyük az újburgonyát egy hőálló tál aljára. A combokat sózzuk, borsozzuk, majd helyezzük el a burgonya tetején. Szórjuk meg tárkonnyal és kakukkfűvel. Tegyük mellé a gombát, a cukkinit és a vöröshagymát. A citromot szeljük karikára és helyezzük el a combok tetején. Locsoljuk meg borral és olívaolajjal.
Előmelegített 200°C-os sütőbe süssük kb. 45 percig, majd fólia nélkül további 30 percig.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése