Hozzávalók (2 személy részére):
4 tojás
10 dkg mozzarella
olívaolaj
2-4 szelet bacon
10 dkg madársaláta (1 zacskó)
15 dkg koktél paradicsom
1 csokor apró retek
2 szál újhagyma
2 evőkanál balzsamecet
Elkészítés:
Vegyünk elő egy palacsinta sütőt, majd hevítsük fel és kenjük ki olívaolajjal. Verjünk fel jól egy tojást, öntsük egyszerre a serpenyő közepére, majd éppúgy, mint a palacsinta tésztát oszlassuk el, hogy teljesen kitöltse a területet. Szórjuk meg mozzarellával. Amikor ráolvadt és a széle is már egy picit ropogós, akkor csúsztassuk tányérra és tekerjük fel. Minden egyes tojásnál ismételjük meg ezeket a lépéseket.
Miután elkészültek a palacsinták, süssük ropogósra a bacont.
A paradicsomot, a retket és a hagymát daraboljuk fel ízlés szerint.
Tálaljuk madársaláta ágyon, majd a végén locsoljuk meg balzsamecettel. Helyezzük el a tetején a sajtos omletteket és a ropogós bacont.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése