Fűszeres, joghurtos csirkeszárnyak epres-kecskesajtos salátával
Hozzávalók 2 személy részére
70 dkg csirkeszárny
a páchoz
2 dl görög jorghurt
50 ml olívaolaj
2 teáskanál bazsalikom
2 teáskanál oregano
2 evőkanál almaecet
2 evőkanál frissen facsart citromlé
4 gerezd fokhagyma
só, bors
a salátához
25 dkg eper
10 dkg kecskesajt
ruccola
balzsamecet
Elkészítés:
A pác hozzávalóit kikeverjük, megforgatjuk benne a csirkeszárnyakat, majd letakarjuk fóliával és a hűtőbe helyezzük 2-3 óra hosszára.
Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, előmelegített 200 fokos sütőbe 30-35 perc alatt készre sütjük.
A salátához az eper szemeket felszeleteljük. A ruccolát tányérra halmozzuk, rámorzsoljuk a kecskesajtot, feldíszítjük eperrel, majd meglocsoljuk sűrű balzsamecettel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése