Volt egy kis házi kolbászunk, paradicsom a kertbe! Mi más is lehetett volna....
Hozzávalók:
4 nagy paradicsom
4 nagy paradicsom
2 nagy gerezd fokhagyma
só, bors
1 tk. oregánó
1 tk. bazsalikom
1 tk. majoranna
15 dkg házi kolbász
1 ek. olívaolaj
25 dkg penne
Elkészítés:
A pennét sós lobogó vízbe tesszük, 12 perc alatt "all dente"-re főzzük. Leforrázzuk a paradicsomokat, lehámozzuk és kockákra daraboljuk. Közben az olívaolajon megpirítjuk egy kicsit az apróra darabolt fokhagymát, hozzá adjuk a feldarabolt kolbászokat, majd a paradicsomot. Fűszerezzük, sózzuk borsozzuk, addig kell főzni, amíg egy picit besűrűsödik.
Parmezán sajttal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése