A fotó dekorációjához a Candyfour termékeit használtam fel, amivel nyugodtan ízesíthetjük is italunkat!
A recept megjelent a Kifőztük gasztromagazin augusztusi számában is.
Gyümölcsös jegestea
Hozzávalók 1 kancsóhoz:
5 dl citromos-mentás gyümölcstea
2 evőkanál méz
10 dkg málna
3-4 nektarin
1/2 citrom
jégkocka
friss menta- és citromfűlevelek (elhagyható)
színes kandiscukorpálca
Elkészítés:
Először megfőzzük a teát, majd hűlni hagyjuk. Amikor még langyos, elkeverjük benne a mézet. Hidegen kancsóba öntjük, hozzáadjuk a málnát, valamint a felkarikázott nektarint és citromot. Hosszabb kanál segítségével kicsit összetörjük a gyümölcsöket, majd beleszórjuk a jeget. Friss mentával és citromfűvel, valamint kandiscukorpálcával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése