Kerti gyümölcssaláta
Hozzávalók:
1 bögre cseresznye
1 bögre meggy
1/2 bögre málna
1/2 bögre egres
1/2 bögre ribizli
1 evőkanál balzsamecet
1 evőkanál málnaecet
1/2 citrom leve
2 evőkanál juharszirup
citromfű és mentalevél
Elkészítés:
Mossuk meg a gyümölcsöket. A cseresznyét és a meggyet vágjuk ketté, távolítsuk el a magot. Így kiszúrhatjuk a felesleges élősködőket is. :) Az egres végeit vágjuk le, a ribizlit szemezzük le, majd borítsunk mindent egy tálba. Keverjük ki az eceteket juharsziruppal és citromlével, öntsük a gyümölcsökre. Tálalásnál díszítsük friss citromfűvel és mentával.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése