Jamie csodás citromos pudingja
Hozzávalók:
60 g vaj
2 nagy tojás
6 dkg liszt
100 g nyírfacukor
1 kisebb citrom leve és reszelt héja
2,8 dl tej
Elkészítés:
A vajat a cukorral keverjük habosra, majd egyenként adjuk hozzá a tojások sárgáját. Reszeljük hozzá a citrom héját, facsarjuk bele a levét és keverjük ki jól a liszttel. Öntsük hozzá a tejet és keverjük csomó mentesre. A tojások fehérjét verjük habbá, majd adjuk a folyós masszához, de óvatosan nehogy összetörjön. Kanalazzuk a szufléformákba, amiket egy félig vízzel tele tepsibe helyeztünk. Előmelegített 200°C-os sütőbe 45 percen keresztül süssük. Amikor már a teteje szép aranysárga és megszilárdult akkor van kész.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése