Koskacukor: Parmezános ruccola saláta

2013. december 3., kedd

Parmezános ruccola saláta

Imádom a salátákat, egyrészt nagyon egészséges, vacsorára tökéletes és jól lehet variálni, szinte megunhatatlan. Este az alábbi vacsit készítettem.



Parmezános ruccola saláta
Hozzávalók ( 2fő):
Dresszinghez:
1 paradicsom
1 karika vöröshagyma
1 ek. olívaolaj
1 ek. balzsam ecet
só, bors, oregano

Továbbá:
1 doboz ruccola
4 ek. parmezán
1 kaliforniai paprika
1/3 uborka
2 tükörtojás 
2 vékony szelet rozsos kenyér

Elkészítés:
A dresszing alapanyagát tegyük egy turmix gépbe és készítsünk belőle öntetet. A ruccolát mossuk meg, tegyük egy nagyobb tálba. Öntsük rá a paradicsomos öntetet. Az uborkát és a paprikát vágjuk csíkokra és jól keverjük össze a salátával. Süssünk két tojást, de maradjon lágy a közepe, így ráfolyik a salátára miközben esszük. :) Szórjük meg parmezánnal és pirítsunk mellé 1-1 szelet rozs kenyeret.

Nagyon egyszerű, de mégis finom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...