Zöld saláta, babbak, tönkölybúzával és árpával
Hozzávalók:
1 Chirio bab konzerv (árpával és tönkölybúzával)
1 piros hegyes paprika
1 szál újhagyma
1/2 fej jégsaláta
8 koktél paradicsom
10 dkg fetasajt
3 evőkanál extra szűz olívaolaj
2 evőkanál balzsamecet
1 teáskanál méz
1 teáskanál kakukkfű
2 evőkanál friss darabolt petrezselyem
só, bors
Elkészítés:
A jégsalátát, a paprikát, a paradicsomot és az újhagymát feldaraboljuk. Hozzáadjuk a lecsepegtetett konzervet. A dresszinghez kikeverjük az olívaolajat a balzsamecettel, a mézzel és kakukkfűvel, sóval és borssal ízesítjük. Ráöntjük a salátára. Kockára vágott fetasajtot és friss, darabolt petrezselymet adunk hozzá. Frissen fogyasztjuk!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése