Koskacukor: Kolbászos - feta sajtos panini

2015. október 26., hétfő

Kolbászos - feta sajtos panini

A hétvégén alkalmunk volt többször együtt reggelizni, mivel általában ez csak vasárnap sikerül. Ilyenkor igyekszek valami olyat tenni az asztalra, amit hétköznap nem tudunk elkészíteni. Akár egy rántottára is gondolok itt vagy palacsinta valamelyik változata. Így indul általában a mi vasárnapunk. Hétköznap is fontos nálunk a reggeli, mert mindig készítek valamit illetve Balázs is visz magával a kis dobozkájába. Ne sajnáljuk az időt a reggeli készítésére, mert nagyon fontos étkezés, ráadásul szerintem a napunkat is képes befolyásolni képes. A vacsora is épp ilyen jelentős tud lenni. Mi például ilyenkor beszéljük meg a napi sztorijainkat. Álljunk meg néha és ne csak rohanjunk az idővel. Szánjunk egymásra időt és kössük össze akár egy étkezéssel vagy bármilyen hétvégi programmal, amikor ki tudunk kapcsolni.
Itt nem a recepten van a lényeg, hanem inkább ötletet hoztam.










Kolbászos -feta sajtos panini
Hozzávalók (2 személy részére):
4 szelet házi rozsos kenyér
10 dkg házi füstölt kolbász
10 dkg feta sajt
1 kápia paprika
2 db csemege uborka
2-2 evőkanál házi pizzaszósz

házi kacsazsír

Elkészítés:
A kenyér szeleteket kenjük meg pizza szósszal. Helyezzük el rajta a felkarikázott füstölt kolbászt, morzsoljuk rá a feta sajtot. A kápia paprikát és a csemege uborkát szeleteljük vékonyra, tegyük a sajtra. Mehet rá a másik szelet kenyér.
A panini sütőnket miután felforrósodott, kenjük be alaposan kacsazsírral, helyezzük rá a szendvicset, majd nyomjuk össze. Süssük addig, amíg ropogós nem lesz!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...