Tálalásnál a Candyfour által forgalmazott kandiscukrokat kínáltam mellé.
A recept megjelent a Kifőztük gasztromagazin januári számában is.
Banános fehér forró csokoládé
Hozzávalók 2 személyre
1 érett banán felkarikázva
3 dl tej
5 dkg fehér csokoládé
2 teáskanál méz
1 kávéskanál őrölt fahéj
1 teáskanál vaníliakivonat
1 csipet kardamom és szerecsendió
a tálaláshoz:
1 felkarikázott banán
színes formacukrok
Elkészítés:
A tejet a banánnal krémesre turmixoljuk. A fehér csokoládé, a méz, a vaníliakivonat és a fűszerek hozzáadásával felforrósítjuk. Poharakba öntjük, banánkarikákkal és formacukrokkal díszítjük.
Nem is tudtam, hogy baba lesz, gratulálok! Vigyázzatok magatokra ebben a hidegben!
VálaszTörlés