Indiai csirkemell édesburgonyával
Hozzávalók (4 személy részére):
80 dkg csirkemellfilé
30 dkg édesburgonya
4 evőkanál olívaolaj
3-4 dl sűrű paradicsomlé
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
4 cm friss gyömbér
2 tk. garam masala
1 tk. kurkuma
1/2 tk. koriander
1/2 tk. őrölt római kömény
1 kávéskanál cayenne bors
só
Elkészítés:
Az édesburgonyát meghámozzuk és a csirkemellel együtt felkockázzuk. A kétféle hagymát és a gyömbért megpucoljuk, feldaraboljuk, a gyömbért lereszeljük és olívaolajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a húst és fehéredésig pirítjuk. Végül beletesszük az édesburgonyát, fűszerezzük és felöntjük paradicsomlével. Készre főzzük, joghurttal és barna rizzsel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése