Koskacukor: Anyukám 50. szülinapi menüje

2013. augusztus 26., hétfő

Anyukám 50. szülinapi menüje

Már egy jó hónappal ezelőtt elkezdtem készülődni anyukám meglepi szülinapi vacsijára. Törtem a fejem, hogy mit is főzhetnék, amit a szabadba el lehet készíteni. Ötletet kértem gasztro társaimtól és a Burgundi marharagut ajánlották. Örülök, hogy ezt választottam, talán eddig a második legjobb bográcsos étel, amit az elmúlt pár évben ettem. (A másikat sógorom készítette valamilyen áfonyalekváros őzragu volt.) A tortán nem kellett gondolkodni, anyukám kedvenc sütijét készítettem el torta formában. Amikor cukrászdába mentünk ő úgy volt a somlói galuskával, mint én az islerrel. Mindig ugyanazt rendeltünk. :) Na jó, én is imádom a somlóit, főleg a sok csokiszószt mellé.
Egy kis előételt is kitaláltam. Sütöttem bagettet, paradicsomos bruschetta-t kínáltam. Unokahúgom megparancsolta nővéremnek, hogy otthon is készítsen ilyet, mert nagyon finom volt. :)
Nagyon jól sikerült a meglepetés party. Semmit sem sejtett és azóta is emlegeti, hogy soha nem fogja elfelejteni. Isteni lett minden, nagyon izgultam, hogy jól sikerüljön. :)

Recepteket nem írnám le egyesével, mindegyik mellé beszúrtam a linket, ahonnan lestem. Nem akartam kísérletezni, így biztos recepteket választottam.

Menü:
Paradicsomos bruschetta - Bagett receptje


Burgundi marharagu - Recept itt található

Köszönöm a receptet!
Somlói torta - Recept itt található


Köszönöm a receptet!

2 megjegyzés:

  1. Isten éltesse még sokáig Anyukádat! Mennyei menüt készítettél, csorog a nyálam! :))

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Igyekeztem minél különösebbet, emlékezetesebbet és a kedvencét készíteni.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...