Koskacukor: Lenmagos banánjoghurt, almával és granolával

2014. május 9., péntek

Lenmagos banánjoghurt, almával és granolával

Ismét egy ötletet hoztam vacsorára vagy reggelire. Tele van egészséges alapanyagokkal, amelyek kimondottan az anyagcsere gyorsításában játszanak szerepet. Ilyen például a lenmag, az alma és akármilyen hihetetlen a banán is. Illetve házi otelló szőlőlével rétegeztem, ami szintén jótékony hatással van.








Lenmagos banánjoghurt, almával és granolával
Hozzávalók:
150 g sűrű joghurt
1 banán
1 kk. fahéj
2 ek. őrölt lenmag
1 közepes savanykás alma
1 dl házi otelló szőlőlé (bármilyen frissen facsart gyümölcslével helyettesíthető)
4 ek. granola

Elkészítés:
A joghurtot a bánnal, az őrölt lenmaggal és a fahéjjal tegyük turmixgépbe és turmixoljuk össze.
Az almát vágjuk apró kockára.
Rétegezve tegyük egy nagyobb pohárba és már ehetjük is.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...