Hozzávalók (2 személyre):
4-5 szelet sertés comb
4-5 csík camembert
só, bors
rozmaring
panírhoz:
tojás
teljes kiőrlésű liszt
teljes kiőrlésű zsemlemorzsa
sütéshez:
olaj
Sült őszibarackhoz:
3-4 őszibarack
1 ek. extra szűz olívaolaj
1 ek. vaj
2 ek. jó minőségű balzsamecet
1 ek. méz
1 tk. friss rozmaring
Továbbá:
1 zacskó ruccola
Elkészítés:
A sertés combot klopfoljuk ki egyesével szép vékonyra. Sózzuk, borsozzuk és fűszerezzük rozmaringgal. Tegyünk a közepére egy szelet camembert, tekerjük fel, szükség esetén tűzzük meg fogpiszkálóval, majd panírozzuk be és süssük ki olajban.
Az őszibarackot hámozzuk meg, majd vágjuk ketté. Tegyük serpenyőbe a többi hozzávalót, melegítsük fel, majd helyezzük el rajta az őszibarackokat és süssük meg mind a két oldalát. Hagyjuk, hogy egy picit rá karamellizálódjon a méz, úgy lesz nagyon ízletes.
Friss ruccolával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése